S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot SESTAVLJALEC v proizvodnem procesu m/ž

Zaradi  povečanega obsega dela - poskusnega uvajanja nove linije/novega izdelka Matchbox, zaposlujemo nove sodelavce v službi proizvodnje (cevni navijalci) in objavljamo razpis za delovno mesto:

 

Delovno mesto: SESTAVLJALEC  (M/Ž)

 

Zahtevana izobrazba: II. STOPNJA - OSNOVNA ŠOLA 

 

Delovne izkušnje: /

 

Posebna znanja: ročne spretnosti (fini oprijem in groba moč prstov, ponavljajoči gibi v zapestju obeh rok), sposobnost za pretežno stoječe delo, sposobnost sledenja normi (ni možnosti samostojnega določanja ritma dela), prenašanje bremen nad 10 kg, večoperativnost (zahteva se sposobnost za opravljanje vseh obstoječih operacij), delovno mesto ni primerno za invalida.

 

Osebnostne lastnosti:

  • Natančnost.
  • Delavnost
  • Vestnost

Poskusno delo: 3 mesece

 

Opis del in nalog:  Izvaja delovne operacije sestavljanja, montaže, varjenja, navijanja polizdelkov in končnih izdelkov na liniji ali stroju-pretežno stoječa delovna mesta, skrb za pravilno in smotrno rokovanje s stroji, orodji in merilno opremo, skrb za kakovost in pravočasnost izvedenega dela, skrb da je material pravilno označen, ustrezen in nepoškodovan, izvajanje priprave delovnega mesta za odobritev dela, odobrava delovno mesto sodelavcu ob začetku dela,  prepoznava neskladne proizvode in ravna z njimi skladno z navodili, izvaja avto kontrolo po kontrolnih kartah, izvaja postopke v skladu z AQM, beleži, registrira podatke za potrebe obračuna plače, oz. materialnega poslovanja, nastavlja in menjava naprave in priprave med tipi izde3lkov, skrb za red in čistočo na delovnem mestu, smotrno ravna z embalažo in odpadno embalažo, ravnanje s tehnološkimi odpadki i neskladnimi izdelki v skladu z navodili, za svoje delo odgovarja nadrejenemu po veljavnem organigramu, pravilno arhiviranje in skrb za predajo poslovne dokumentacije in poslovne komunikacije, varovanje osebnih podatkov, poslovne skrivnosti, izvajanje ukrepov informacijske varnosti v organizacijski enoti, vodenje evidenc v organizacijski enoti, občasno dvigovanje bremen do 10 kg izvajanje delovnih nalog s ponavljajočimi gibi rok, izvaja delovne naloge po veljavnem normativu- normirana delovna mesta, večopravilnost (izvaja delo na različnih operacijah)…

 

Delovni čas: delo poteka v dveh izmenah

 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za določen čas - do 6 mesecev za polni delovni čas.

 

Datum pričetka: takoj 

 

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki

 

Prijave za prosto delovno mesto pošljite do 30.4.2024 na naslov podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (priloge naj bodo pdf obliki).

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti