S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. kot NOTRANJI SVETOVALEC ZA PODROČJE IT  m/ž

Zaposlujemo nove sodelavce v IT oddelku in objavljamo razpis za delovno mesto:

 

Delovno mesto:  NOTRANJI SVETOVALEC ZA PODROČJE IT (M/Ž)

 

Zahtevana izobrazba: univ. izobrazba za IT ali druga primerljiva smer

 

Delovne izkušnje: zaželene izkušnje s SAP in ABAP

 

Posebna znanja: strukturiran in samostojen način dela ter visoka motiviranost in samoiniciativnost, izrazita usmerjenost k storitvam in pomoči, znanje angleškega jezika, zelo zaželeno pa je znanje tudi nemškega jezika, dobro poznavanje poslovnih procesov v proizvodnem podjetju.

 

Osebnostne lastnosti:

  • motiviranost
  • samoiniciativnost dobre komunikacijske sposobnosti, sposobnost dela v skupini

Poskusno delo: 6 mesecev

 

Opis del in nalog:  vodenje projektov IT, razvoj izvajanje, dokumentiranje, testiranje rešitev SAP  v skladu z zahtevami, sodelovanje pri migraciji sistemov SAP na sistem S/4 Hana, Prevzemanje nalog od podpore 1. in 2. ravni za SAP, podpora in usposabljanje za različne specializirane aplikacije, sodelovanje s sestrskimi podjetji v Skupini s centralo  v Nemčiji in ostalimi sestrskimi podjetji v skupini, usklajevane z zunanjimi ponudniki storitev.

 

Delovni čas:  delo poteka v eni izmeni – dopoldan, do 80 % dela na daljavo. Prilagodljiv delovni čas in možnost dela od doma.

 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas za polni delovni čas.

 

Datum pričetka: takoj 

 

Lokacija dela: Žadovinek 39, 8273 Leskovec pri Krškem

 

Prijave za prosto delovno mesto pošljite do 31.8.2024 na naslov podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (priloge naj bodo pdf obliki).

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti