S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. kot VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE  m/ž

Zaposlujemo nove sodelavce v FINANČNO RAČUNOVODSKI SLUŽBI in objavljamo razpis za delovno mesto:

 

Delovno mesto:  VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE (M/Ž)

 

Zahtevana izobrazba:  VI./2, VII., ekonomska ali druga podobna smer.

 

Delovne izkušnje: 5 let delovnih izkušenj na zahtevnih opravilih v računovodstvu, oziroma alternativno VI./1, in 7 let delovnih izkušenj na zahtevanem področju.

 

 

Posebna znanja: poznavanje računovodskih standardov in davčne ter ostale računovodske zakonodaje, poznavanje poslovanja proizvodnih podjetij, poznavanje področja kontrolinga, vezanih standardov in orodij - nivo vodenja, poznavanje informacijskega sistema SAP, voditeljske in organizacijske sposobnosti, odgovornost za svojo službo, teamsko delo - odprt za sodelovanje z ostalimi službami in oddelki (tako v SLO kot v centrali GER). Prednost: poznavanje standardov v avtomobilski industriji. 

 

Osebnostne lastnosti: natančnost, zanesljivost, odgovornost pri delu, vodstvene in organizacijske sposobnosti, samostojnost pri delu, dobra ustna in pisna komunikacija, samoiniciativnost, fleksibilnost.

 

Poskusno delo: 6 mesecev

 

Opis del in nalog:  vodenje, organiziranje, koordiniranje in nadzor delovanja oddelka, organiziranje in vodenje finančnega poslovanja, vodenje prejetih in danih kreditov, planiranje likvidnosti in upravljanje s prostimi denarnimi sredstvi, planiranje večjih investicij, sodelovanje z ostalimi enotami pri izvedbi skupnih projektov, upravljanje s tveganji na področju financ, spremljanje in preučevanje zakonodaje, predpisov in standardov, povezanih s finančno računovodskim delom, mentorstvo in prenos znanj, pravočasno in pravilno poročanje pristojnim organom, strokovna podpora poslovanju podjetja, sodelovanje pri izdelavi strateških planov, izdelava letnih računovodskih izkazov in davčnega obračuna, izdelava poročil in analiz, sodelovanje z revizorji, kontrola skladnosti poslovanja z internimi navodili, računovodskimi standardi in zakonodajo,  izdelava internih aktov in navodil s področja, pravilno arhiviranje poslovne dokumentacije in komunikacije v službi, varovanje osebnih podatkov, varovanje poslovnih skrivnosti, izvajanje ukrepov informacijske varnosti v organizacijski enoti, vodenje evidenc v organizacijski enoti, izvajanje obveznosti iz področja zavarovanj.

 

Delovni čas:  delo poteka v eni izmeni – dopoldan, fleksibilen delovni čas in možnost občasnega dela od doma.

 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas za polni delovni čas.

 

Datum pričetka: takoj 

 

Lokacija dela: Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki

 

Prijave za prosto delovno mesto pošljite do 31.8.2024 na naslov podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (priloge naj bodo pdf obliki).

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti