S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

INFORMATIKA

 

Podporo poslovanju nudi sodoben informacijski sistem, ki je prilagojen potrebam podjetij in je usmerjen v doseganje ciljev grupacije kot celote. Leta 2013 je bil v ta namen uveden integriran poslovni program SAP, preko katerega se povezujejo posamezna funkcionalna področja in ločeni procesi poslovanja.

 

Informacijska tehnologija sledi razvoju. V podjetjih velja načelo, da uporaba napredne tehnologije bistveno vpliva h konkurenčnosti, saj so pravočasne in dobre informacije ključnega pomena za ohranjanje pozicije na trgu. Z matičnim podjetjem je zato zagotovljena hitra in varna VPN-povezava. Uporabniki v Sloveniji so povezani preko domene resisec.si. Osnovo za delovanje virtualnih strežnikov omogočajo Ethernus diskovno polje in fizični Hyper-V strežniki na lokacijah Krško in Kostanjevica na Krki. Za produktivnejše in enostavnejše delo se poslužujemo Microsoftovih Officeovih aplikacij in spletnih storitev v oblaku.

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti