S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 • 13 let
  delovanja

   

  Podjetje je bilo ustanovljeno v letu 2008 z oddelitvijo dela proizvodnega programa kabelskih navijalcev podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. Ta del proizvodnje kabelskih navijalcev je bil preseljen na lokacijo proizvodnje v Kostanjevico na Krki.

   
 • 200 zaposlenih
  v podjetju

   

  Danes je v podjetju več kot 200 sodelavcev. V zadnjih letih se je število zaposlenih konstantno povečevalo. Pozitiven trend zaposlovanja je predviden tudi v tekočem letu in glede na aktualne kupčeve napovedi tudi v naslednjih letih. Večina sodelavcev je zaposlenih neporesredno v proizvodnem procesu (več kot 80 %). Zaradi povečanega obsega proizvodnje, podjetje dodatno zaposluje tudi sodelavce na področju logistike, vzdrževanja, zagotavljanja kakovosti ter v tehničnem sektorju.

   
 • MIO
  navijalcev

   

  Letno je v podjetju ATHOS Elektrosistemi proizvedeno okoli 3 MIO kabelskih in cevnih navijalcev.

  Naše izdelke dobavljamo v Evropo kot tudi drugod po svetu; v ZDA, Avstralijo, na Novo Zelandijo ter v Kanado.

   
 • 20 TISOČ
  km kabla

   

  Letna dolžina kabla, ki ga vgradimo v kabelske navijalce je približno tolikšna, kot je je polovica dolžine ekvatorja.

   
 • 30 TISOČ
  km cevi

   

  V cevne navijalce letno vgradimo približno 30.000 km cevi, kar predstavlja skupno dolžino petih najdaljših rek na svetu (Nil, Amazonka, Jance, Misisipi in Jenisej).

   
V proizvodnem procesu podjetja ATHOS Elektrosistemi d. o. o. se izvajajo pretežno enostavna montažna dela. Montažne naloge vijačenje, vstavljanje, previjanje, navijanje, zatiskovanje, mazanje ter končno preizkušanje prevladujejo tako na linijah kabelskih kot tudi na linijah cevnih navijalcev.

Opis proizvodnje 

Montažne operacije se izvajajo na petih linijah, kjer je delo zelo razgibano. Sodelavci izmenjujejo delovne operacije na dve uri.

Na linijah kabelskih navijalcev je organizirano delo pretežno v dveh izmenah, medtem ko je na linijah cevnih navijalcev organizirano triizmensko delo.

 

Ker je ustrezna ergonomija zelo pomembna za izvajanje delovnih operacij montaže, podjetje intenzivno investira v optimiranje delovnih mest, delne avtomatizacije ter robotizacije delovnih procesov.

Zakaj se zaposliti in uspeti v naši skupini?


 • Odlični delovni
  pogoji

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

  Preberite več ...  
 • Priložnost za
  vsakogar 

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

  Preberite več ...  
 • Usposabljanje in
  izobraževanje
  Konkurenčno mednarodno okolje zahteva od podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. nenehna vlaganja v razvoj znanja in kompetentnost zaposlenih.

  Preberite več ...  
 • Skrb za zdravje
  zaposlenih

  Podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v okviru vodenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu ozaveščajo zaposlene o zdravem življenjskem slogu.

  Preberite več ...  

Zaposlitev – postanimo odlični sodelavci

 

(priloge k prijavi -življenjepis in ostalo, morajo biti priložene v pdf obliki).

 

V naših podjetjih iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj in tako postati del zgodbe o uspehu. Angažiranost vsakega posameznika je prav gotovo lahko pomemben korak k skupnemu uspehu podjetja, hkrati pa vpetost v globalno skupino KRAH oz. ATHOS omogoča posameznikom veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne spodobnosti.

 

Vse, ki bi si želeli zaposlitev v naših podjetjih ATHOS Elektrosistemi d. o. o., RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in METALTEC d. o. o., vabimo, da nam pišete na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite spletni (prijavni) obrazec na naši spletni stani.

 

Preberi več

Razpisana delovna mesta

 • LOGIST M/Ž ATHOS

  Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot LOGIST v oddelku Logistike m/ž

  Preberite več ...  
 • VZDRŽEVALEC M/Ž ATHOS

  Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot VZDRŽEVALEC v oddelku Vzdrževanja m/ž

  Preberite več ...  
 • SESTAVLJALEC M/Ž ATHOS

  Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot SESTAVLJALEC v proizvodnem procesu m/ž

  Preberite več ...  

Novice

 • MEDNARODNO PRIZNAN CERTIFIKAT PLATINASTA ODLIČNOST

  Athos elektrosistemi d.o.o. in Metaltec d.o.o.  sta v juniju 2021 prejeli najvišjo oceno bonitetne odličnosti  - Platinasto odličnost.

  Preberite več ...  
 • Na razpisu Inovacije Posavja 2021 prejeli srebrno priznanje

  Na razpisu Inovacije Posavja 2021  smo za projekt  "Vstavljanje in pritrditev kontaktov z avtomatiziranim  nanašanjem kapljic cementa" prejeli srebrno priznanje.

   

  Preberite več ...  
 • Metaltec - investicije v povečanje kapacitet brizganja 

  V  letu 2020 in 2021  je Mataltec investiral v 5 novih brizgalnih strojev  z zapiralno silo od 350 do 900 ton.

  Preberite več ...  
 • 1.000.000 kosov cevnih navijalcev

  V marcu 2018 smo za kupca Gardeno proizvedli 1.000.000 kos cevnih navijalcev.

   

ATHOS Elektrosistemi d.o.o.ATHOS Elektrosistemi d. o. o. je eno izmed podjetij v skupini, med katere spadata še podjetji RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. in METALTEC d. o. o., ki so medsebojno tako lastniško, vodstveno kot tudi kadrovsko povezana. Podjetja v okviru t. i. aktivnosti personalne unije izvajajo aktivnosti, ki podpirajo proizvodni proces, nudijo strokovno pomoč in znanje vsem podjetjem v skupini.

 

                                                                             

Reference

 

ATHOS Elektrosistemi d. o. o. skupaj z grupacijo ATHOS spada med vodilne dobavitelje kabelskih in cevnih navijalcev. 

 

                                                          

© ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti