S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

 • 30 let uspešnega
  delovanja

   

  Smo inovativno, hitro rastoče in tržno usmerjeno podjetje, ki deluje že od leta 1992. Zgodba podjetja se je pričela v Ljubljani, nato smo se leta 1999 preselili v nove prostore, v Kostanjevico na Krki.

   
 • 240 zaposlenih
  v podjetju

   

  Smo največje proizvodno podjetje za izdelavo avtomobilskega upora v skupini KRAH z lastnim razvojno tehnološkim centrom na področju industrializacije proizvodov, konstrukcije opreme in strojegradnje.

   
 • 10 MIO
  uporov letno

   

  Letno izdelamo več kot 10 MIO uporov, od tega je 70 % namenjenih za potrebe avtomobilske industrije, preostanek pa pokrivajo druga področja uporabe.

   
 • 50 avtomobilskih
  znamk

   

  Avtomobilske upore izdelujemo za več kot 50 različnih priznanih avtomobilskih znamk, kot so Renault, Audi, Volkswagen, BMW, Nissan, Opel, Porsche, Fiat, Toyota, Ford, Volvo, GM in drugi.

   
Nenehne izboljšave na področju tehnologije in materialnih tokov v proizvodnji, avtomatizacija in robotizacija delovnih operacij, izboljšanje pogojev dela in ergonomije delovnih mest zagotavljajo, da se lahko uspešno odzovemo na zahteve naših odjemalcev.

Opis proizvodnje

V podjetju potekajo proizvodni procesi od izdelave polizdelkov do končne  sestave  izdelkov. Specifične delovne operacije zajemajo  navijanje  uporovne žice na keramiko z varjenjem kontakov, cementiranje uporov,  varjenje, spajkanje, končno sestavo in kontrolo izdelka.

Procesi so organizirani bodisi kot posamezna delovna mesta ali  linijsko. Zaradi velike raznolikosti izdelkov   so delovna mesta in oprema grajeni na način, da zagotavljajo hitre prehode med različnimi tipi izdelkov. Da smo kos vsem izzivom, veliko pripomorejo  znanje in izkušnje naših zaposlenih,  ki  so  kompetentni za opravljanje več delovnih operacij.

Strojegradnja

Oddelek konstrukcije, ki deluje v okviru podjetja, predstavlja tehnološki razvojni center skupine Krah.   Vse tehnološke rešitve za potrebe lastne proizvodnje  izvedemo v celoti, od  zasnove do konstruiranja  ter končne izgradnje  stroja ali linije.  Pri načrtovanju  uporabljamo sodobna orodja za načrtovanje in konstruiranje, pri snovanju rešitev pa sledimo najnovejšim tehnološkim trendom na trgu.  Izkušnje in znanje želimo v bodoče ponuditi tudi na zunanjem trgu.

Zakaj se zaposliti in uspeti v naši skupini?


 • Odlični delovni
  pogoji

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

  Preberite več ...  
 • Priložnost za
  vsakogar 

  V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

  Preberite več ...  
 • Usposabljanje in
  izobraževanje
  Konkurenčno mednarodno okolje zahteva od podjetij RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. nenehna vlaganja v razvoj znanja in kompetentnost zaposlenih.

  Preberite več ...  
 • Skrb za zdravje
  zaposlenih

  Podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v okviru vodenih aktivnosti promocije zdravja na delovnem mestu ozaveščajo zaposlene o zdravem življenjskem slogu.

  Preberite več ...  

Zaposlitev – postanimo odlični sodelavci

 

(priloge k prijavi -življenjepis in ostalo, morajo biti priložene v pdf obliki).

 

V naših podjetjih iščemo sodelavce, ki so pripravljeni na izzive, ki si želijo novih izkušenj in znanj in tako postati del zgodbe o uspehu. Angažiranost vsakega posameznika je prav gotovo lahko pomemben korak k skupnemu uspehu podjetja, hkrati pa vpetost v globalno skupino KRAH oz. ATHOS omogoča posameznikom veliko možnosti in širino v razvoju, hkrati pa zahteva izjemne spodobnosti.

 

Vse, ki bi si želeli zaposlitev v naših podjetjih ATHOS Elektrosistemi d. o. o., RESISTEC UPR d. o. o. & Co. k. d. in METALTEC d. o. o., vabimo, da nam pišete na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite spletni (prijavni) obrazec na naši spletni stani.

 

Preberi več

Razpisana delovna mesta

 • VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE M/Ž

  Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. kot VODJA FINANČNO RAČUNOVODSKE SLUŽBE  m/ž

  Preberite več ...  
 • SESTAVLJALEC M/Ž RESISTEC

  Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. kot SESTAVLJALEC v proizvodnem procesu m/ž

   

  Zaposlujemo nove sodelavce v službi proizvodnje in objavljamo razpis za delovno mesto:

   

  Delovno mesto: SESTAVLJALEC  (M/Ž)

   

  št. mest:

   

  Zahtevana izobrazba: II. STOPNJA - OSNOVNA ŠOLA 

   

  Delovne izkušnje: /

   

  Posebna znanja: ročne spretnosti 

   

  Osebnostne lastnosti:

  • Natančnost.
  • Delavnost
  • Vestnost

  Poskusno delo: 3 mesece

   

  Opis del in nalog:  sestavljanje, montaža, varjenje, cementiranje, navijanje polizdelkov in končnih izdelkov na liniji ali stroju. Pravilno in smotrno rokovanje s stroji, orodji in merilno opremo, skrb za pravilno označen, ustrezen, in nepoškodovan material, skrb za pravočasnost izvedenega dela, upoštevanje navodil za delo, kontrolna navodila in navodila varstva pri delu, prepoznavanje neskladnih proizvodov in ravnanje z njimi skladno z navodili, izvajanje avto kontrole po kontrolnih kartah,…..

   

  Delovni čas: delo poteka v dveh izmenah, po potrebi v treh izmenah

   

  Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za določen čas 6 mesecev za polni delovni čas, z možnostjo podaljšanja.

   

  Datum pričetka: takoj 

   

  Lokacija dela: Žadovinek 39, 8273 Leskovec pri Krškem

   

  Prijave za prosto delovno mesto pošljite do 31.8.2024 na naslov podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (priloge naj bodo pdf obliki).

   
 • ŠTUDENSKO DELO V PROIZVODNJI RESISTEC in ATHOS

  VABLJENI ŠTUDENTJE,

  da se pridružite kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. in podjetja ATHOS ELEKTROSISTEMI d.o.o.

   

  ponujamo:

  -  delo v proizvodnji RESISTEC na lokaciji KRŠKO in v proizvodnji ATHOS na lokaciji KOSTANJEVICA NA KRKI (sestavljanje,                                   montaža....)

  -  prilagodljiv delovni čas (možnost dela samo med tednom, ali samo med vikendi - sobota)

  -  8 eur bruto + brezplačna malica

   

  posebna znanja in zahteve:

  ročne spretnosti

   

  osebne lastnosti: 

  natančnost, vestnost, delavnost

   

   

  V kolikor vas delovno mesto zanima vas vabimo k oddaji prijave na naslov podjetja: RESISTEC UPR D.O.O.&CO.K.D. ali ATHOS Elektrosistemi d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  (priloge elektronski pošti naj bodo v pdf obliki). www.resistec.si

   

   
 • NOTRANJI SVETOVALEC ZA PODROČJE IT m/ž

  Pridružite se kolektivu podjetja RESISTEC UPR d.o.o.&Co.k.d. kot NOTRANJI SVETOVALEC ZA PODROČJE IT  m/ž

  Preberite več ...  

Novice


 • MEDNARODNO PRIZNAN CERTIFIKAT PLATINASTA ODLIČNOST

  Athos elektrosistemi d.o.o. in Metaltec d.o.o.  sta v juniju 2021 prejeli najvišjo oceno bonitetne odličnosti  - Platinasto odličnost.

  Preberite več ...  
 • Na razpisu Inovacije Posavja 2021 prejeli srebrno priznanje

  Na razpisu Inovacije Posavja 2021  smo za projekt  "Vstavljanje in pritrditev kontaktov z avtomatiziranim  nanašanjem kapljic cementa" prejeli srebrno priznanje.

   

  Preberite več ...  
 • Metaltec - investicije v povečanje kapacitet brizganja 

  V  letu 2020 in 2021  je Mataltec investiral v 5 novih brizgalnih strojev  z zapiralno silo od 350 do 900 ton.

  Preberite več ...  
 • 1.000.000 kosov cevnih navijalcev

  V marcu 2018 smo za kupca Gardeno proizvedli 1.000.000 kos cevnih navijalcev.

   

KRAH GRUPPE – Zgodba o uspehu

Podjetje RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. spada v skupino podjetij v lasti nemškega podjetja KRAH Unternehmensgruppe, ki je bilo ustanovljeno leta 1970 v kraju Drolshagen (blizu mesta Olpe). Podjetje KRAH se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce uporov in sklopov z vgrajenimi upori večinoma za avtomobilsko industrijo. Svoja proizvodna podjetja ima v več 10 državah širom po svetu (Evropa, Azija, Amerika), ki skupaj zaposlujejo več kot 1600 delavcev (zaposlenih).

Preberite več ...

Reference

 

Prodaja uporov se vrši neposredno s strani matičnega podjetja KRAH, distribucija uporov pa direktno iz našega podjetja.

 

Kupci naših avtomobilskih uporov so vse večje priznane znamke avtomobilov na svetovnem trgu.

 

                                                                                                   


Kupci industrijskih uporov so:

 

                                                                                     

 

 


© RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti