S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Podjetje RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d. spada v skupino podjetij v lasti nemškega podjetja KRAH Unternehmensgruppe, ki je bilo ustanovljeno leta 1970 v kraju Drolshagen (blizu mesta Olpe). Podjetje KRAH se uvršča med vodilne svetovne proizvajalce uporov in sklopov z vgrajenimi upori večinoma za avtomobilsko industrijo. Svoja proizvodna podjetja ima v več 10 državah širom po svetu (Evropa, Azija, Amerika), ki skupaj zaposlujejo več kot 1600 delavcev (zaposlenih).

 

SKUPINA KRAH (ATHOS) V SLOVENIJI – RESISTEC, ATHOS in METALTEC

 

V Sloveniji spadajo podjetja RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in METALTEC d. o. o. v skupino podjetij, za katero velja medsebojna povezanost tako v kadrovskem kot tudi v poslovnem pogledu. Medsebojna povezanost podjetij na podlagi t. i. personalne unije. To pomeni, da podjetja zaradi optimizacije poslovanja sinergično izrabljajo prostorske, logistične in tudi kadrovske kapacitete posameznih specialističnih profilov, tako da posamezni sodelavci v upravi opravljajo svoje naloge za vsa tri podjetja.

 

Čeprav gre pravno-formalno za tri samostojna podjetja (samostojne pravne subjekte), so podjetja medsebojno vodstveno in tudi lastniško povezana.

 

 

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti