S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Varstvo podatkov / piškotki

 

RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. ne zbira nobenih osebnih podatkov brez vašega vedenja. 

 

1. Ravnanje z osebnimi podatki
Ko se vpišete v bazo kandidatov za zaposlitev ali se prijavite na razpis za določeno delovno mesto v podjetjih RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki nam s tem posredujete svoje osebne podatke. Želimo vam razložiti, kako podjetjih RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. obdelujemo (zbiramo, uporabljamo, hranimo in razkrivamo) osebne podatke.
Osebne podatke iz baze kandidatov za zaposlitev obdelujemo na podlagi vašega soglasja (). Osebne podatke iz vaše prijave na določeno delovno mesto pa obdelujemo, ker (ko) je to potrebno za sklenitev pogodbe o zaposlitvi.
RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. zbira vaše osebne podatke, kot so ime in priimek, datum rojstva, naslov bivališča, elektronski naslov, telefonska številka, življenjepis (formalno izobrazbo in delovne izkušnje, drugo znanje in veščine) in druge osebne podatke izključno za namen, za katerega ste posredovali svoje podatke (za obdelavo vaše prijave oz. ponudbe za zaposlitev). Vaši osebni podatki se uporabljajo samo znotraj skupine. RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. skrbno varujejo vaše osebne podatke. Vaše osebne podatke zbiramo, obdelujemo in uporabljamo skladno z zakonskimi predpisi o varstvu podatkov.

Svojo privolitev lahko kadarkoli prekličete in zahtevate anonimizacijo tako, da nam pošljete e-sporočilo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

Dostop do vaših osebnih podatkov imajo samo tisti zaposleni v podjetjih RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o., ki sodelujejo v postopku zaposlovanja in kadrovanja (npr. zaposleni v splošni službi, vodje enot, v katerih bo potekalo delo, in njihovi nadrejeni, zaposleni v IT-službi, ki imajo dostop, da lahko opravljajo svoje delo).

Če se s splošnimi pogoji in pogoji zasebnosti pri kadrovanju ne strinjate, se žal ne morete prijaviti prijaviti na razpis za delovna mesta ali se vpisati v bazo kandidatov za zaposlitev. Podjetja RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o dosledno spoštujejo varstvo osebnih podatkov.

 

2. Tehnologije

RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. uporablja spletne tehnologije (npr. piškotke, java script) izključno za to, da vam olajša uporabo spletnih aplikacij. V ta namen ta spletna stran uporablja storitev Google Analytics in piškotke.

Google Analytics (storitev spletne analize) in piškotki Google DoubleClick se uporabljajo zato, da analizirajo uporabo te spletne strani. V ta namen se za RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. ustvarjajo poročila o vaših aktivnostih na spletni strani, da lahko podjetje RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. informiranje prilagodi vašim potrebam.

Zbrani podatki se analizirajo samo za statične namene in v anonimizirani obliki. Pri storitvi Google Analytics to poteka tako, da se IP-naslov skrajša. Google v nobenem primeru vašega skrajšanega IP-naslova ne povezuje z drugimi podatki Googla. Piškotki DoubleClick ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Občasno piškotek vsebuje dodatno, anonimizirano oznako, ki identificira kampanjo, s katero je uporabnik pred tem prišel v stik. Tako je izključeno, da bi bilo mogoče sklepati na spletno vedenje konkretne osebe.


3. Zavrnitev sledenja in spletne analize (opt-out)

Če želite, lahko za naprej kadar koli zavrnete sledenje in analizo ali izklopite piškotke DoubleClick. Razširitev za vaš brskalnik lahko prenesete z ustreznih Googlovih spletnih strani in jo namestite. Če uporabljate več končnih naprav ali brskalnikov, morate možnost zavrnitve izvesti na vsakem izmed njih.

Opt-Out:
Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Piškotek DoubleClick (Floodlight): http://www.google.com/ads/preferences/html/opt-out.html

 

4. Varnost

RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. zagotavlja varstvo vaših osebnih podatkov pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom in nedovoljenim razkritjem.

 

5. Povezave na druge spletne strani

Povezave, ki so na voljo na Mielejevih spletnih straneh (tako imenovani linki), vas lahko vodijo do spletnih strani drugih podjetij. Za njihovo vsebino in strategijo varstva podatkov RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. ne odgovarja.

 

6. Vprašanja o varstvu podatkov

Če imate vprašanja, pripombe ali pritožbe glede varstva podatkov pri podjetju RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., METALTEC d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o., vas prosimo, da stopite v stik z nami. Pokličite na 07 4810 100 ali 07 4810 200 ali pošljite elektronsko sporočilo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 

7. Nadaljnji razvoj interneta/strategije varstva podatkov

Nadaljnji razvoj interneta bo seveda vplival tudi na našo strategijo varstva osebnih podatkov. Če bo prišlo do sprememb, bomo to pravočasno objavili na tej strani.


8. Piškotki
Spletno mesto www.resistec.si uporablja piškotke. Uporabljamo jih za razločevanje med obiskovalci in za štetje obiskovalcev. Uporabljamo lastne piškotke in piškotke storitve Google Analytics. Piškotki so povsem varni in ne vsebujejo občutljivih informacij. Če boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Piškotke lahko vedno izbrišete v svojem brskalniku.

 

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik - ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

 

9. Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

 

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

10. Onemogočenje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Če piškotke izključite, bodo nekatere uporabne možnosti spletne strani onemogočene.

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti