S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

Pridružite se kolektivu podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o. kot VZDRŽEVALEC v oddelku Vzdrževanja m/ž

Zaradi  povečanega obsega dela zaposlujemo nove sodelavce v službi vzdrževanja in objavljamo razpis za delovno mesto:

 

Delovno mesto: VZDRŽEVALEC (M/Ž)

 

ŠTEVILO MEST: 2

 

Zahtevana izobrazba: IV. ali V. STOPNJA IZOBRAZBE - ELEKTRO SMER

 

Delovne izkušnje: 1 leto delovnih izkušenj na področju vzdrževanja naprav in strojev (mehanskih, elektro). Poznavanje področja nastavitev strojev in naprav

 

Posebna znanja: Spretnost pri rokovanju z orodjem. Poznavanje postopkov vzdrževanja, ročne spretnosti, branje in razumevanje el. in strojniških načrtov. 

 

Osebnostne lastnosti:

  • zanesljivost
  • timsko delo
  • odgovornost pri delu
  • natančnost
  • samoiniciativnost

Poskusno delo: 6 mesecev

 

Opis del in nalog:  

odpravljanje elektro in mehanskih zastojev ter ostalih okvar na strojih, izvajanje nastavitev in prestavitev strojev in posameznih operacij procesa, izvajanje preventivnega vzdrževanja strojev in naprav po planu preventivnega vzdrževanja, popravilo in izdelovanje mehanskih, elektro delov in sestavov strojev ter naprav, spremljanje obrabljenosti sestavnih delov stroja in njihova menjava, na področju strojegradnje izvajanje instalacijskih in montažnih del ob izdelavi novih in modifikaciji obstoječih strojev in naprav (po navodilih vodje projekta), generiranje potreb po rezervnih delih preko sistema KANBAN, skrb za urejenost elektro in strojne dokumentacije na strojih in napravah, spoštovanje standardov zagotavljanja kakovosti pri delu, sodelovanje v projektnih timih pri nadgradnji obstoječih ter izdelavi in zagonu novih strojev in naprav, gospodarno ravnanje z opremo, orodji in materialom, ki se uporablja pri delu,  skrb za red in čistočo na delovnem področju, sodelovanje pri iskanju in izvajanju korektivnih ukrepov ob odstopanjih in reklamacijah, prenos znanja na sodelavce, ostala dela po navodilih nadrejenega,  vodenje evidenc v organizacijski enoti.

 

Delovni čas: delo poteka v dveh izmenah

 

Sklenitev pogodbe: pogodba bo sklenjena za nedoločen čas.

 

Datum pričetka: takoj 

 

Lokacija dela: Krška cesta 8, Kostanjevica na Krki

 

Prijave za prosto delovno mesto pošljite do 31.8.2024 na naslov podjetja ATHOS Elektrosistemi d.o.o., Krška cesta 8, 8311 Kostanjevica na Krki ali po e-pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. (priloge naj bodo pdf obliki).

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti