S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. zagotavljamo odlične delovne pogoje za naše zaposlene.

 

Vsi delovni prostori so svetli in ustrezno klimatizirani, (poleti ohlajeni, pozimi ogrevani, nadgrajen je bil sistem prezračevanja).

 

Spodbujamo timsko delo in medsebojno sodelovanje med delavci na posamezni liniji.

 

Nenehno stremimo k izboljšanju ergonomije, zato pospešeno vlagamo v tehnološke izboljšave delovnih mest. Zagotavljamo organizirano prehrano pri čemer lahko delavci izbirajo med 5 različnimi meniji. Poskrbimo tudi za delavce, ki imajo predpisano dieto (zagotavljamo dietni meni), imamo pa tudi sadni in solatni meni.

 

Poleg odmora za malico imajo delavci v proizvodnem procesu v okviru izvajanja aktivnosti promocija zdravja na delovnem mestu na voljo še dva rekreativna odmora z namenom razbremenitve in razgibavanja.

 

Ker se v podjetjih zavedamo, da je dobra komunikacija ključ do zadovoljstva naših zaposlenih, smo na več lokacijah v proizvodnih prostorih postavili komunikacijske table, kjer z dnevnimi informacijami obveščamo zaposlene o aktualnih temah.

 

Z zaposlenimi redno komuniciramo z več orodji internega komuniciranja, in sicer:

 

  • internega časopisa POVEZANI,
  • dnevnih aktualnih objav o aktualnem dogajanju preko zaslonov,
  • oglasnih tabel,
  • letnih razgovorov.

Prizadevamo si ustvariti varno in spodbudno delovno okolje, ki zagotavlja ugodne razmere za vzpostavljanje odličnosti pri delu in osebne rasti vsakega posameznika.  

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti