S skupnimi močmi dosegamo izjemne rezultate.

07 4810 100  07 4810 200

V podjetjih RESISTEC UPR d. o. o. & CO. k. d., ATHOS Elektrosistemi d. o. o. in Metaltec d. o. o. se zavedamo, da so motivirani zaposleni, ki se lahko poistovetijo z vizijo podjetij, naša konkurenčna prednost na trgu.

 

Podjetja v Sloveniji imajo jasno strategijo, so razvojno usmerjena in predstavljajo tehnološki center mednarodnih koncernov skupine KRAH in ATHOS. Slednje pomeni, da poleg delavcev v neposrednem proizvodnem procesu vabimo k sodelovanju tudi kandidate s tehničnim znanjem in izkušnjami, bodisi v neposredni podpori proizvodnji ali v razvoju in konstrukciji orodij in opreme. Posebno pozornost namenjamo perspektivnim ključnim kadrom, ki  zagotavljajo nadaljnjo rast in s tem uspešnost naših podjetij. Če vas zanima delo v našem podjetju, vas vabimo, da pošljete svojo ponudbo na naš e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali izpolnite prijavo na spletni stani.

© RESISTEC UPR d.o.o. & CO. k.d., Metaltec d.o.o., ATHOS Elektrosistemi d.o.o. | Vse pravice pridržane.   Splošni pogoji  Politika zasebnosti